Καντράν - Κοντέρ

Προγραμματισμός
Αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό και την ρύθμιση αναλογικών και ψηφιακών κοντέρ και την αποκατάσταση της σωστής τους λειτουργίας μέσω του ειδικού εξοπλισμού που διαθέτουμε. Οι εξειδικευμένες μας γνώσεις πάνω στον τομέα μας χαρακτηρίζουν από ένα από τα καλύτερα εργαστήρια οργάνων μέτρησης του συγκεκριμένου είδους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Επισκευή και Ρύθμιση Κοντέρ
Συνηθισμένες βλάβες που παρατηρούνται είναι:
Το κοντέρ είναι εκτός λειτουργίας ή είναι ελαττωματικό.
Δεν υπάρχει ένδειξη στροφών , ταχύτητας, θερμοκρασίας καυσίμου ή η ένδειξη είναι λανθασμένη.
Παρατηρείται πρόβλημα στις οθόνες του καντράν.
Μπορεί να υπάρχει και συνδυασμός των παραπάνω περιπτώσεων.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας επισκευάζουμε και ρυθμίζουμε υπεύθυνα τα κοντέρ αναλογικά και ψηφιακά παντός τύπου.
Επιδιορθώνουμε βλάβες που σχετίζονται με μη καταγραφή δεδομένων του χιλιομέτρητή, όταν δεν δουλεύει ή τρέμει η βελόνα του κοντέρ ή των υπόλοιπων οργάνων του καντράν. Όταν δεν ανάβουν όλοι οι αριθμοί της οθόνης σε ψηφιακά κοντέρ π.χ θολές ενδείξεις της οθόνης.
Επιδιορθώνουμε βλάβες σε αναλογικά και ψηφιακά όργανα διαφόρων ενδείξεων του πίνακα οργάνων όπως σε στροφόμετρα, όργανα θερμοκρασίας κινητήρα, περιβάλλοντος, σε όργανα πίεσης λαδιού, και δείκτες στάθμης καυσίμου.
Διαθέτουμε ένα εύρος διαφορετικών καντράν για περιπτώσεις που καθίσταται αδύνατη η επισκευή. Σε περίπτωση αντικατάστασης του καντράν αναλαμβάνουμε την πλήρη αντικατάσταση και ρύθμισή του.

Επισκευή Οθόνης
Πολλά μοντέλα κοντέρ αυτοκινήτων έχουν πρόβλημα με τις ψηφιακές οθόνες τους (οθόνη εντελώς καμένη, με ελλιπείς ενδείξεις, με ελλιπή φωτισμό κ.α).
Στην TACHOSPARTA επισκευάζουμε εγγυημένα τις βλάβες αυτές με χρήση εγγυημένων ανταλλακτικών και κατάλληλου εξοπλισμού με εγγύηση!
Επισκευάζουμε κάθε βλάβη σε αναλογικά και ψηφιακά κοντέρ. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά για την αποκατάσταση κάθε βλάβης.

Επισκεύη Πίνακα Οργάνων - Καντράν Φορτηγών
Συχνά παρατηρούνται βλάβες στον Πίνακα Οργάνων διάφορων φορτηγών και λεωφορείων. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση ώστε να αποκατασταθεί κάθε είδους πρόβλημα.

Ντίζες
Κατασκευάζουμε ντίζες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και φορτηγών.

Όλες οι επισκευές γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά.
Η επισκευή γίνεται συνήθως μέσα σε μια εργάσιμη μέρα.

Share it